PIENIŲ VYNAS
Pienių vynas – vienas iš egzotiškesnių vynų kuris yra gintarinės spalvos, gėlių aromato ir skonis primena medų. Gaminant šį vyną labai svarbu gaminti tiksliai pagal receptą, nepradėti improvizuoti. Buvo atvejis, kad vienais metais pasipylė skambučiai su prašymu padėti išgelbėti pienių vyną, visiems gavosi žalsvos spalvos, kartus vynas. Išaiškėjo, kad visi skambinusieji gamino pienių vyną pagal receptą kurį rado rimtame žurnale (pavadinimo neskelbsiu). O žurnale buvo parašyta, kad naudojami visi žiedai (su žalia dalimi) užtenka tik nupilti šaltu vandeniu. Tai daugeli ir sugundė nes lengva pasigaminti, juk žaliavos paruošimas pienių vynui ir yra pati sunkiausia dalis o čia nupylei vandeniu ir viskas. Deja padėti šiuo atveju nebeįmanoma, bereikalingai sugaištas laikas
Skaityti daugiau