Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Pienių vynas – vienas iš egzotiškesnių vynų kuris yra gintarinės spalvos, gėlių aromato ir skonis primena medų. Gaminant šį vyną labai svarbu gaminti tiksliai pagal receptą, nepradėti improvizuoti. Buvo atvejis, kad vienais metais pasipylė skambučiai su prašymu padėti išgelbėti pienių vyną, visiems gavosi žalsvos spalvos, kartus vynas. Išaiškėjo, kad visi skambinusieji gamino pienių vyną pagal receptą kurį rado rimtame žurnale (pavadinimo neskelbsiu). O žurnale buvo parašyta, kad naudojami visi žiedai (su žalia dalimi) užtenka tik nupilti šaltu vandeniu. Tai daugeli ir sugundė nes lengva pasigaminti, juk žaliavos paruošimas pienių vynui ir yra pati sunkiausia dalis o čia nupylei vandeniu ir viskas. Deja padėti šiuo atveju nebeįmanoma, bereikalingai sugaištas laikas

25 litrams vyno užraugti Vyno gamybai jums reikės 3 kg miežių grūdų (nedaigintų)11 g imbiero6 citrinų                                                                      6 apelsinų1,3 kg baltųjų begrūdžių razinų4–6 kg cukraus (priklausomai nuo to, kokio stiprumo gaminsite vyną)7 g maistingųjų medžiagų „Nutriferm Start VIT FLO“  10 g konservanto „Sorbosol“1 pakelio vyno mielių baltojo ir rožinio vyno gamybai. Mieles rinkitės pagal tai, kokios rūšies vyną gaminsite:10 g „Steinberger“ – sausam vynui10 g „Chereso“  –  sausam ir saldžiam vynui 10 g „Madeira“ – saldžiam vynui10